Puerto Diablo

Het kaartspel

Dit spel werd in 2015 succesvol “gefund” op kickstarter en datzelfde jaar nog uitgebracht door Cradle of Games.

Puerto Diablo is een spel voor 2-5 spelers van 12 jaar en ouder dat je meeneemt op avontuur in de Caraïben en Amerika. Het duurt ongeveer 30 minuten per speler. In 1663 begint voor de kust van het kleine eilandje Puerto Diablo een reis vol gevaar en avontuur door de wereld van piraten, vervloekt goud, bijgeloof en vrome soldaten.

Help de personages in dit spel om van locatie naar locatie te reizen, de vele uitdagingen het hoofd te bieden en zoveel mogelijk mijlpalen te verzamelen!

Puerto Diablo promo met doos

Er is veel ruimte voor discussie tussen de spelers. Men zal moeten samenwerken om verder te komen, maar er is maar één winnaar. Bondgenootschappen zijn van korte duur. Harteloos verraad zal zich op het ergste moment tegen je keren!

Puerto Diablo bevat 220 kaarten, een dobbelsteen en een regelboekje.

Dit spel is mogelijk gemaakt met de hulp van heel vrienden. Dank aan alle testspelers en in het speciaal aan de mensen die hebben geholpen met stands draaien, vertalen, films maken, meelezen, DTP-werk en redigeren: Raymond Kales, Renz Klerks, Johan Wouters, Marieke Roozeboom, Laura van der Vet, Martine Sprangers, Alison Smith, Celine van Hoek, Joris Peters.

Speluitleg