Elerion

Het bordspel

Dit bordspel voor 2 tot 6 spelers speelt in het keizerrijk “Elerion”. In het noorden van dit rijk liggen de Wilde Landen waar het gevaar altijd loert, maar ook waar ook rijke beloningen te vinden zijn voor wie dat gevaar niet uit de weg gaat. In dit verhalende avonturenspel moeten de spelers samenwerken terwijl zij voortploeteren door steden, wildernis, kerkers en grotten. Kijk echter uit voor de verborgen agenda’s van medespelers. De personages die het spel overleven, kunnen in een volgend avontuur weer terugkomen en zo kun je zelfs een hele reeks scenario’s aan elkaar rijgen. Er is zelfs de optie om zelf nieuwe scenario’s schrijven. De toekomst is ongewis!

De spelwereld van de spel is ontleend aan het “Elerion” van de gelijknamige levend-rollendspel-evenementen van r.s.v. Arcana. Kijk gerust op de site van Arcana om meer te weten te komen.

PLAY-TESTEN

Wij (Sander en Renz) zijn op zoek naar playtesters. Als er van de onderstaande data iets je goed uitkomt, kun je dat aangeven. Ook willen we dan graag weten waar je wilt spelen. Bij sommige data staat al een locatie. Er zal gespeeld worden in of rond Leiden bij Sander of Renz, maar we hebben ook al tafels om aan te schuiven in Dordrecht en Delft. En misschien ook in Rotterdam, Wageningen en Haarlem. We komen ook graag bij je thuis spelen als dat in te passen valt, en… op verantwoorde wijze kan. Als je heel ruim woont, kunnen we zelfs twee tafels tegelijk laten spelen. Geef je voorkeur aan en nodig vrienden/kennissen uit om ook te komen. Wij zullen proberen alles zo goed mogelijk te plannen.

Bij deze de voorlopige data. De precieze tijden zijn in nader overleg:

Wo  21 juli, overdag of avond
Zo   1 aug, overdag of avond
Vr   7 aug, avond
Za   8 aug, overdag of avond
Wo 11 aug, avond
Wo 18 aug, avond
Za  21 aug, overdag of avond
Zo  22 aug, overdag of avond
Za  28 aug, overdag of avond
Zo  29 aug, overdag of avond
Za 2 okt, overdag of avond
Vr 8 okt, demo bij LARP-evenement “Elerion”
Zo 17 oktober, eindfeest

Doorgeven van data en voorkeuren naar: renz@cradleofgames.com

DONEER EEN ELERION-BORDSPEL

Als jij een spel (en/of boek) wilt kopen voor iemand anders, dan kan dat ook heel eenvoudig via onze bestelpagina:

1) Doneer een spel aan iemand die je kent: Bestel op bekende wijze een spel en geef in het opmerkingen-veld aan voor wie het bestemd is. Als je die persoon het spel thuis wilt laten ontvangen geef je, naast naam, ook diens adres op, èn vink je ‘porto’ aan bij je bestelling …

2) Doneer een spel aan iemand die je niet kent: Zo doneer je het spel aan iemand die via Arcana heeft aangegeven wel een spel te willen maar daar niet voldoende middelen voor ter beschikking heeft. Bestel een spel (zonder porto), en zet in het opmerkingen-veld dat het een ‘donatie-spel’ betreft. Wij zorgen dat het spel via Arcana bij een blije ontvanger terecht komt.

NB als je een spel wilt doneren èn tegelijk voor jezelf een bestelling doet, zet dat er dan gewoon even bij in het opmerkingen-veld (zie opties 1 en 2).

Om de “funding” mogelijk te maken zoeken wij financiers die uit betrokkenheid met het spel en met Elerion willen bijdragen. Dat kan door bijvoorbeeld een aantal spellen te bestellen, of door in ruil voor een donatie een fraaie tekening van een favoriet personage in een regelboek of zelfs op een speelkaart of de doos te laten plaatsen. Allerlei opties zijn bespreekbaar. Neem daar over gerust contact op met Sander ten Napel.