Elerion

Het bordspel

Dit bordspel voor 2 tot 6 spelers speelt in het keizerrijk “Elerion”. In het noorden van dit rijk liggen de Wilde Landen waar het gevaar altijd loert, maar ook waar ook rijke beloningen te vinden zijn voor wie dat gevaar niet uit de weg gaat. In dit verhalende avonturenspel moeten de spelers samenwerken terwijl zij voortploeteren door steden, wildernis, kerkers en grotten. Kijk echter uit voor de verborgen agenda’s van medespelers. De personages die het spel overleven, kunnen in een volgend avontuur weer terugkomen en zo kun je zelfs een hele reeks scenario’s aan elkaar rijgen. Er is zelfs de optie om zelf nieuwe scenario’s schrijven. De toekomst is ongewis!

De spelwereld van de spel is ontleend aan het “Elerion” van de gelijknamige levend-rollendspel-evenementen van r.s.v. Arcana. Kijk gerust op de site van Arcana om meer te weten te komen.

Na een succesvolle crowdfunding is er behalve voor alle backers ook een kleine extra oplage geproduceerd. Als je een spel wilt bestellen, wees er dan op tijd bij.

De crowdfunding voor de “uitbreiding” is succesvol afgerond: het betreft nieuwe scenario’s, nieuwe speelkaarten, een nieuw artworkboek en een aangepast tabellenboek… Na de succesvolle crowdfunding van “Elerion – het bordspel” is nu de nieuwe crowdfunding voor de uitbreiding geslaagd! Wie alsnog de uitbreiding wil bestellen, kan dat nu doen. We hopen begin juni de definitieve order aan de drukker te geven.

Ga dus voor die tijd naar de bestelpagina!