Elerion

Het bordspel

Dit bordspel voor 2 tot 6 spelers speelt in het keizerrijk “Elerion”. In het noorden van dit rijk liggen de Wilde Landen waar het gevaar altijd loert, maar ook waar ook rijke beloningen te vinden zijn voor wie dat gevaar niet uit de weg gaat. In dit verhalende avonturenspel moeten de spelers samenwerken terwijl zij voortploeteren door steden, wildernis, kerkers en grotten. Kijk echter uit voor de verborgen agenda’s van medespelers. De personages die het spel overleven, kunnen in een volgend avontuur weer terugkomen en zo kun je zelfs een hele reeks scenario’s aan elkaar rijgen. Er is zelfs de optie om zelf nieuwe scenario’s schrijven. De toekomst is ongewis!

De spelwereld van de spel is ontleend aan het “Elerion” van de gelijknamige levend-rollendspel-evenementen van r.s.v. Arcana. Kijk gerust op de site van Arcana om meer te weten te komen.

DONEER EEN ELERION-BORDSPEL

Als jij een spel (en/of boek) wilt kopen voor iemand anders, dan kan dat ook heel eenvoudig via onze bestelpagina:

1) Doneer een spel aan iemand die je kent: Bestel op bekende wijze een spel en geef in het opmerkingen-veld aan voor wie het bestemd is. Als je die persoon het spel thuis wilt laten ontvangen geef je, naast naam, ook diens adres op, èn vink je ‘porto’ aan bij je bestelling …

2) Doneer een spel aan iemand die je niet kent: Zo doneer het spel aan iemand die via Arcana heeft aangegeven wel een spel te willen maar daar niet voldoende middelen voor ter beschikking heeft. Bestel een spel (zonder porto), en zet in het opmerkingen-veld dat het een ‘donatie-spel’ betreft. Wij zorgen dat het spel via Arcana bij een blije ontvanger terecht komt.

NB als je een spel wilt doneren èn tegelijk voor jezelf een bestelling doet, zet dat er dan gewoon even bij in het opmerkingen-veld (zie opties 1 en 2).

Om de “funding” mogelijk te maken zoeken wij financiers die uit betrokkenheid met het spel en met Elerion willen bijdragen. Dat kan door bijvoorbeeld een aantal spellen te bestellen, of door in ruil voor een donatie een fraaie tekening van een favoriet personage in een regelboek of zelfs op een speelkaart of de doos te laten plaatsen. Allerlei opties zijn bespreekbaar. Neem daar over gerust contact op met Sander ten Napel.